!@ miSS LeapORd !@
Bonjour



Hey guys , jom kita dekat-dekatkan supaya lebih kenal secara mendalam .

Balqis suka berblogging dengan kawan-kawan yang tak sombong .
Follow laa saya ok , nanti I follow you back :)
Jangan lakukan perkara yang tidak sepatutnya !


Diary Owner Links Goodies


Shout Here



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Love For





Skin Made by : Umi Humaira
Basecode : Aina Hanani
Best view in :Google Chrome only
Header & Cursor by :Nurul AtieQa
Akhirnya ........
Sunday, 11 August 2013 | 01:20 | 0 Leopard
ASSALAMUALAIKUM salam Aidilfitri , hari ni dah masuk raya ke4 , before ni qis tak sentuh langsung blog yang berhabuk ni , actually dah lupa macam mana nak tukar templete blogger , qis dah tinggal blog nak dekat 8 bulan dah so memang dah lupa laa . ramadhan dah lepas bulan ni dalam syawal lagi . hmmm tak lama dah nak jadi isteri orang , percaya tak ? uhukss , sedih ada gembira pun ada . yang sedihnya qis dapat tawaran sambung belajar tapi sayang disebabkan selalu pegang duit nak belajar pun dah jadi malas , hmm hampeh kan . kerja laa aku kat anakku tu sampai ke tua , sedih k sedih . sob sob . mak selalu tanya takmau sambung belajar ? kadang-kadang rasa tension juga bila orang tanya ni awak sambung belajar mana ? hmm mesti aku tunduk . arghhh malas la nak fikir semua ni , raya tahun ni adalah raya paling happy tapi tak kutip duit pun , semua p rumah orang tanya belajar ke kerja , kalau student baru dapat duit , hmm takpa pasal duit itu no hal punya , yeee seronoknya dapat p beraya rumah member2 time sekolah dulu , dapat keluar juga dengan membe2 yang jaga exam kat uitm dulu , miss u weh , terimas kat kawan2ku sebab bawak qis merata tempat sampai duit minyak pun tak berkira , ouhh untungkan dapat kawan yang mAcam tuu hikss ,baju raya tak sama pun dengan family semua lain2 , tahun ni ingat takda semangat nak beraya sebab memang tau cousin takkan bagi duit raya , tu la kan kerja lagi . weh asyik update blog teringat pulak kat kawan2 , miss sangat2 , ajak keluar hang out semua pakat busy hmm sapa la kita kan . walawehh dah mengantuk ni . rasa macam nak tidoq pulak . hmm nanti kalau ada kelapangan saya akan mengupdate lagi , papai uallsss :P

BERCELOTEH DI PAGI HARI
Friday, 29 March 2013 | 19:52 | 0 Leopard
Salam.... uikkk dah lama balqis tak bukak blog nie , sumpah tak tahu nak buka web adress apa tadi , teruk tak aku ? dah dekat setahun tak pernah bukak blog , ohhh aku rindu pada kengkawan dalam blog nie , banyak cerita yang nak diceritakan tapi takut tak cukup page pulak;* saya budak lepasan SPM 2012 . so anda pun dah tahu kan yang result dah keluar . hmmmmm keputusan hanya cukup cukup makan . insyaallah kalau ada rezeki balqis akan sambung belajar di uNIsza dalam bidang diploma pengurusan pelancongan . yeeeee lepas nie dapat jumpa mat salleh . my favourite orang mat salleh sebab nanti kita boley pegi oversea . hahaha , kerja tetap berkerja , balqis kerja kat kedai baby a.k.a. anakku , hari nie genap 6 bulan berkerja , best tak laa teruk sangat macam kerja kat hotel , dia buli aku . nak mampus k0wt** dah lama tak keluar dengan member-2 , ambik result hari tu pun takdan berjumpa sebab ambik result terus kena masuk kerja , uhhh agak frust jugak , ingat nak jumpa buah hati jantung kat sekolah tapi tak sempat sebab member balqis pulak nakp ambik result hmm sabar laki orang k0wt** dushh dushh .... sebelum tu balqis dah dapat lesen kereta , dok ingat nakp ambik result naik kereta . waduhhh ketidak sampaian pulak , jom sapa nak drift kita jumpa yee , hmmm penat laa menaip maklum laa sebelum nie tak pernah taip panjang-2 hanya kerja dok lipat baju baby je . ok la bye !


Older Post