!@ miSS LeapORd !@
Bonjour



Hey guys , jom kita dekat-dekatkan supaya lebih kenal secara mendalam .

Balqis suka berblogging dengan kawan-kawan yang tak sombong .
Follow laa saya ok , nanti I follow you back :)
Jangan lakukan perkara yang tidak sepatutnya !


Diary Owner Links Goodies


Shout Here



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Love For





Skin Made by : Umi Humaira
Basecode : Aina Hanani
Best view in :Google Chrome only
Header & Cursor by :Nurul AtieQa
Akhirnya ........
Sunday, 11 August 2013 | 01:20 | 0 Leopard
ASSALAMUALAIKUM salam Aidilfitri , hari ni dah masuk raya ke4 , before ni qis tak sentuh langsung blog yang berhabuk ni , actually dah lupa macam mana nak tukar templete blogger , qis dah tinggal blog nak dekat 8 bulan dah so memang dah lupa laa . ramadhan dah lepas bulan ni dalam syawal lagi . hmmm tak lama dah nak jadi isteri orang , percaya tak ? uhukss , sedih ada gembira pun ada . yang sedihnya qis dapat tawaran sambung belajar tapi sayang disebabkan selalu pegang duit nak belajar pun dah jadi malas , hmm hampeh kan . kerja laa aku kat anakku tu sampai ke tua , sedih k sedih . sob sob . mak selalu tanya takmau sambung belajar ? kadang-kadang rasa tension juga bila orang tanya ni awak sambung belajar mana ? hmm mesti aku tunduk . arghhh malas la nak fikir semua ni , raya tahun ni adalah raya paling happy tapi tak kutip duit pun , semua p rumah orang tanya belajar ke kerja , kalau student baru dapat duit , hmm takpa pasal duit itu no hal punya , yeee seronoknya dapat p beraya rumah member2 time sekolah dulu , dapat keluar juga dengan membe2 yang jaga exam kat uitm dulu , miss u weh , terimas kat kawan2ku sebab bawak qis merata tempat sampai duit minyak pun tak berkira , ouhh untungkan dapat kawan yang mAcam tuu hikss ,baju raya tak sama pun dengan family semua lain2 , tahun ni ingat takda semangat nak beraya sebab memang tau cousin takkan bagi duit raya , tu la kan kerja lagi . weh asyik update blog teringat pulak kat kawan2 , miss sangat2 , ajak keluar hang out semua pakat busy hmm sapa la kita kan . walawehh dah mengantuk ni . rasa macam nak tidoq pulak . hmm nanti kalau ada kelapangan saya akan mengupdate lagi , papai uallsss :P


Older Post