!@ miSS LeapORd !@
Bonjour



Hey guys , jom kita dekat-dekatkan supaya lebih kenal secara mendalam .

Balqis suka berblogging dengan kawan-kawan yang tak sombong .
Follow laa saya ok , nanti I follow you back :)
Jangan lakukan perkara yang tidak sepatutnya !


Diary Owner Links Goodies


Shout Here



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Love For





Skin Made by : Umi Humaira
Basecode : Aina Hanani
Best view in :Google Chrome only
Header & Cursor by :Nurul AtieQa
BERCELOTEH DI PAGI HARI
Friday, 29 March 2013 | 19:52 | 0 Leopard
Salam.... uikkk dah lama balqis tak bukak blog nie , sumpah tak tahu nak buka web adress apa tadi , teruk tak aku ? dah dekat setahun tak pernah bukak blog , ohhh aku rindu pada kengkawan dalam blog nie , banyak cerita yang nak diceritakan tapi takut tak cukup page pulak;* saya budak lepasan SPM 2012 . so anda pun dah tahu kan yang result dah keluar . hmmmmm keputusan hanya cukup cukup makan . insyaallah kalau ada rezeki balqis akan sambung belajar di uNIsza dalam bidang diploma pengurusan pelancongan . yeeeee lepas nie dapat jumpa mat salleh . my favourite orang mat salleh sebab nanti kita boley pegi oversea . hahaha , kerja tetap berkerja , balqis kerja kat kedai baby a.k.a. anakku , hari nie genap 6 bulan berkerja , best tak laa teruk sangat macam kerja kat hotel , dia buli aku . nak mampus k0wt** dah lama tak keluar dengan member-2 , ambik result hari tu pun takdan berjumpa sebab ambik result terus kena masuk kerja , uhhh agak frust jugak , ingat nak jumpa buah hati jantung kat sekolah tapi tak sempat sebab member balqis pulak nakp ambik result hmm sabar laki orang k0wt** dushh dushh .... sebelum tu balqis dah dapat lesen kereta , dok ingat nakp ambik result naik kereta . waduhhh ketidak sampaian pulak , jom sapa nak drift kita jumpa yee , hmmm penat laa menaip maklum laa sebelum nie tak pernah taip panjang-2 hanya kerja dok lipat baju baby je . ok la bye !


Older Post | Newer Post