!@ miSS LeapORd !@
Bonjour



Hey guys , jom kita dekat-dekatkan supaya lebih kenal secara mendalam .

Balqis suka berblogging dengan kawan-kawan yang tak sombong .
Follow laa saya ok , nanti I follow you back :)
Jangan lakukan perkara yang tidak sepatutnya !


Diary Owner Links Goodies


Shout Here



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Love For





Skin Made by : Umi Humaira
Basecode : Aina Hanani
Best view in :Google Chrome only
Header & Cursor by :Nurul AtieQa
I coming back
Thursday, 20 December 2012 | 21:06 | 0 Leopard
Salam Jumaat to beloved people , dah lama balqis tak mengupdated blog . alhamdulillah SPM dah lama tamat , sekarang nie tengah busy dengan kerja pulak , balqis kerja nie pun sementara nak tunggu result je ,  agak frust jugak laa time first kerja hari tuu sebab takdak pengalaman berkerja . ohh awak semua macam mana sihat ? kita lama tak update blog kan ?? sorry laa balqis takdak masa nak connect internet nie . rasa best laa sebab dah tak sekolah . hahaha jangan jeles okkkk , rindu cikgu cikgu membe membe yang suka melawak . hmm taktau nak taip apa dah . jumpa lagi yee nanti . kbye !!


Older Post | Newer Post