!@ miSS LeapORd !@
Bonjour



Hey guys , jom kita dekat-dekatkan supaya lebih kenal secara mendalam .

Balqis suka berblogging dengan kawan-kawan yang tak sombong .
Follow laa saya ok , nanti I follow you back :)
Jangan lakukan perkara yang tidak sepatutnya !


Diary Owner Links Goodies


Shout Here



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Love For





Skin Made by : Umi Humaira
Basecode : Aina Hanani
Best view in :Google Chrome only
Header & Cursor by :Nurul AtieQa
my heart the sterio .
Saturday, 21 April 2012 | 04:14 | 0 Leopard
hey hai salam semua . bertemu kembali kita kali ini haha ayat tak boley nak lawak lagi keh ? okk . hari nih I nak story mory what happened in my school . rugi siapa yang tak pegy sekolah tadi . rugi sangattttttttt -,- kedatangan cikgu ambik cek ooi kita rajin pegy sekolah sebab nak dapat kehadiran 202/202 hari . alhamdulillah sepanjang persekolahan bermula kita tak pernah ponteng lagi . hmm apa yang berlaku tadi ? kalau nak tahu mesti leww awak-awak kena baca sampai penghujung ceritanya . trololo spoiled sat ! pagi tadi kita bangun pukul 5.30 macam kebiasaan leww kita bangun . jam kesayangan yang tolong kejutkan kita tak pernah pun susah mak kita untuk kejut kita . cengei je ayat kan ;p oke-oke kembali kepada cerita , lepas tu tak tahu kenapa hari nih kita excited iron baju & terus pegy mandi . kalau sebelum-sebelum nih lepas iron baju kita tengok tv dulu pukul 6.30 baru kita mandi mybe pagi tadi excited terlebih kowt -,- lalalalalala sampai sekolah pagi tadi macam biasa leww dalam pukul7 memang I sharp kat sekola . beratur nyanyi lagu NEGARAKU dan sempat lagi usyha tetamu-tetamu dari sekolah lain . you know who is tetamu ? yang I maksudkan ialah hari nih kat sekolah I ada pertandingan tadarus Al-quran peringkat negeri . wo0w warna-warni baju merekaaaaa memang cantik comey lote leww budak-budak sekolah rendah uHh . nak bagitau kat semua orang yang kita first time ponteng kelas . kita ponteng bengkel BM sanggup cakap kat cikgu nak jumpa cikgu kelas tapi sebenarnya kami melencong ke tempat lain . hahahah jahatnyaaa aku . sekali sekala bukan selalu nak buat macam tu ken ? ocey kita masuk dewan and usyha sekeliling rupanya budak sekolah menengah pown datang jugak . rasanya I macam ada kenal budak facebook . bukan rasanya tapi memang I kenal . nak tegur tapi malu -,- k I tetap usyha kiri kanan depan belakang . tup tup pertandingan nasyid dah nak start ouhh seronoknyaa tengok budak-budak nasyid ye leww sekolah I mana nak ada pertandingan nasyid-nasyid nih . merdu giler suara mereka setiap kali adik-adik tu tarik suara mereka bulu romaku cering sejuk tak pernah pun jadi macam nih sebelum nih memang best + syok leww depa nasyid seriuos tak tipu . tapi bagi I yang paling sedap kumpulan sekolah kebangsaan kuala perlis sebab tekong depa pon cantik malah suara pun merdu biasa leww budak-budak mana nak matang lagi time kecik-kecik cili padi . hihi ;* selesai 8 buah sekolah habis nasyid I dengan best friend i pun pegy kantin sebab terlalu lapar . p kantin hentam habis apa yang ada takpe kita bayaq bukan makan free ;&^ time nak keluar dewan tu lahh i jumpa member-member lama i jumpa ustaz-ustaz i tobat malu sebab depa cakap i semakin montellll . ouhh shitt malu doe -,- rindunyaa kawan-kawan kita yang dulu hope lepas nih kita dapat berjumpa lagi or buat reunion keh . hm memang terkejut and tak sangka yang nak jumpa ustaz yang paling i tak boley nak lupakan . ustaz tu yang ajar i cara nak bertarannum cara nak membaca al-quran dengan betoy . semua dia yang tolong ajarkan . apa-apa pun i gembira c0z dapat berjumpa kawan-kawan lama i . oke leww dah nak masuk maghrib nih . hope korang selesa bila baca story i nih .
                                                                        oke bye !


Older Post | Newer Post