!@ miSS LeapORd !@
Bonjour



Hey guys , jom kita dekat-dekatkan supaya lebih kenal secara mendalam .

Balqis suka berblogging dengan kawan-kawan yang tak sombong .
Follow laa saya ok , nanti I follow you back :)
Jangan lakukan perkara yang tidak sepatutnya !


Diary Owner Links Goodies


Shout Here



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Love For





Skin Made by : Umi Humaira
Basecode : Aina Hanani
Best view in :Google Chrome only
Header & Cursor by :Nurul AtieQa
sepanjang peperiksaan berlaku !
Wednesday, 25 April 2012 | 00:16 | 0 Leopard
Hey hai selamat petang peeps , hey kita baru balik sekolah tak buang pun lagi baju sekolah , hehe memang suka tiap-tiap hari buat benda yang sama hikhokkk . giler >,< ni how ma ? tak faham oke abaikan . hari isnin 23.april I dah start exam fuyuhh exam pertengahan tahun beb lepas tu trial and then terus SPM / wo0ow so awesome bilang mai bilang p tak sampai 3 bulan pun exam SPM nak mula , hm persiapan apa pun tak buat lagi ahh watlek watcool lah mana boley kalut-kalut nanti gelabah biawak terus tak boley jawab hihikk ;* hari isnin I jawab exam bahasa melayu alhamdulillah i boley jawab padahal tak study apa pun oke kita tengok keputusan nanti , jangan risau i akan gitau you all kalau result tu elok . huu _____--- berikutnya hari selasa i exam english wo0w karanganku macam dah jadi bahasa rojak bahasa mesej semua ada , i pun taktahu leww ada maksud ke tak apa yang i merapu semua tu hahaha bi karangan 350 words nak tipu apa cek ooi . lain lahh kalau awak betul-betul terer -,- i biasa-biasa saja kalau bab nak merepek i leww 6ber one in the world . hihi sesungguhnya i terlalu merepek mencipta karangan yang bertajuk 'movies' . macam-macam i tulis ombak rindu lahh adnan sempit lahh haishh kalau dapat tau markah nanti mesti terharu sebab karangan pun dah macam entah hapa-apa . haha . ehh awak dah makan ke nih ? i baru jewp sampai rumah dah leww kena redah air hujan biasa lah kita balik jalan kaki mana nak kaya macam you all yang naik kapal terbang p sekolah bibik hantar ke . kita bukan spesies macam tu kita orang susah . hmm hari ini i exam agama subjek paling i minat in the world . tapi macam tak cukup je masa . merepek berlambak leww k0wt so terima keputusan nanti merepek jugak xP tak kisah langsung bab-bab macam tu sebab i tak meniru or tanya kawan-kawan i pun itu yang i bangga . tak guna jugak dapat markah tinggi sebab meniru .usaha sendiri tak dapat markah tinggi takpa janji kita usaha ,  tak kata dekat sesiapa oke cuma nak bagi pandangan saja . rasanya dah banyak kot i cerita kan . ouhh tiba-tiba perut rasa lapar pulak . oke lah nanti i free kita updated banyak-banyak lagi oke .   bye !


ala-ala omey nyaa budak nih .


Older Post | Newer Post