!@ miSS LeapORd !@
Bonjour



Hey guys , jom kita dekat-dekatkan supaya lebih kenal secara mendalam .

Balqis suka berblogging dengan kawan-kawan yang tak sombong .
Follow laa saya ok , nanti I follow you back :)
Jangan lakukan perkara yang tidak sepatutnya !


Diary Owner Links Goodies


Shout Here



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Love For





Skin Made by : Umi Humaira
Basecode : Aina Hanani
Best view in :Google Chrome only
Header & Cursor by :Nurul AtieQa
semuaa untuk hari ini xR
Thursday, 19 April 2012 | 04:47 | 0 Leopard
Hey hai watzup-watzup lama tak jumpa oih kita rindu awak semuaa ocey I love you & miss you so much . kita baru lepas tengok cerita favorite iteww ler awak tahu tak cerita apa ? tu la haa yang pukul6.30 - 7.30 petang uHh kat astro ria apa lagi kalau bukan na na na nada cintaaaaaa oke I peminat setia cerita tu and tak pernah miss cerita tu kecuali time I tertidoq petang or I busy hehe . hari ni kat sekolah I kawan sorang-sorang I ermm sedihnyaa ada marka pakat lari ponteng sekolah ada skandal pakat terjun bangunan sebab dah tak tahan dengan perangai hurmm . kalau anda percaya I tabik ocey xD ramai kawan-kawan I yang ponteng sekolah hari nih maksud I yang tak pegy sekolah leww bukan mai sekolah lepas tu ponteng I tak kawan dengan orang yang macam tu >,< harap anda faham apa yang di maksudkan dengan "ORANG MACAM TU" haha kita tak perli , kita tak mengata , kita tak kutuk tapi ini adalah betoy ya . so jangan nak touching macam terkena serpihan peluru pulok yewr . oke berbalik kepada na na nada cintaaa hampa tengok ? sedih kan episod hari nih eHh ada jugak ke orang kawin lari lepas tu boley rujuk balik woow you are very nice tabik springg kat you babe cettt cerita indon tau dah kan pusing sana sini kot tu jugak cerita dia sama ja semua . hari nih malam jumaat leww kita kena baca yassin untuk sedekahkan untuk arwah abah kita i really miss you abah . bukan senang aku nak menangis time macam nih cer try tanya kawan-kawan aku mana them pernah tengok aku menangis right ? hii;* walaupown I ada masalah banyak tera mana pun I tetap ketawa dan terus senyum kerana mak I tak pernah mendidik anak dia supaya cepat mudah putus asa xP 24.april nih cukup 2 tahun abah I pegy meninggalkan kami semua serious sedih dah leww I rapat dengan abah I bila teringat balik memang banyak memory leww I dengan arwah bapak I . tiada orang lain selain ABAH yang boley menggantikan ABAH . abah aku bukan macam orang lain . Ya Allah tabahkan lah hatiku ini :(  balqis kau mesti kuat .dah-dah jom ubah topik lain pulak . oke leww next week kita dah start exam pertengahan tahun dah kita tak terer mathematics kita pulun macam mana pun tetap tak seberapa nak faham konsep nyaaaaaa . takpa balqis cuba terus cuba dan mencuba sehingga jatuh cinta kepada MATHEMATICS . ocey I tak janji ! jangan jatuh cinta kat cikgu sudah kan ? haa tu dah melampauuuuuu huhuhu ;*&^%$ ada keh orang macam tu . aHh watever lah . rasanya dah lewat I nak solat and terus baca Yassin untuk arwah abah I . I mintak kat you all yang masih mempunyai ibu & ayah . Awak hormati lah mereka , dengarlah cakap , apa yang mereka tak bagi anda jangan buat nanti menyesal tak sudah cek ooi . I cuma nak pesan jewp . oke chaw ! miss you :)


Older Post | Newer Post