!@ miSS LeapORd !@
Bonjour



Hey guys , jom kita dekat-dekatkan supaya lebih kenal secara mendalam .

Balqis suka berblogging dengan kawan-kawan yang tak sombong .
Follow laa saya ok , nanti I follow you back :)
Jangan lakukan perkara yang tidak sepatutnya !


Diary Owner Links Goodies


Shout Here



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Love For





Skin Made by : Umi Humaira
Basecode : Aina Hanani
Best view in :Google Chrome only
Header & Cursor by :Nurul AtieQa
rezeki malam ni :)
Monday, 30 April 2012 | 08:32 | 0 Leopard
ASSALAMUALAIKUM dan selamat yang teramat malam buat kengkawan blogger  , watlek watco0l esok cuti so malam nih kita relief tension habis-habisan leww xD ekceli i kat sini nak story mory fasal what happened yang berlaku hari ini . hihi :* firstly , awal pagi tadi mak i masak bihun goreng yang teramat sedap yang i tak pernah makan sebelum nih thanks a lots my lovely mother mmuahhh :) berseleranya i bersarapan pagi tadi hieww :*  balik sekolah hari nih kawan i hantar tidak tiap-tiap hari i balik jalan kaki excersice kaki la katakan hahar , penat dah cek o0i i dah semakin tua tak mampu nak berjalan dengan jauh lagi . haha tipu banyak >/3  apa-apa pun terima kasih bebanyak buat kawan-kawan i yang sanggup hantar i pulang ke rumah thanks a lots tidak ku tahu bagaimana hendak membalas jasa tuan-tuan dan puan-puan yang disayangi . i datang dari keluarga yang susah bukan senang i nak mencapai sesuatu , disini i bermaksud macam motor keh ? kereta keh ?i takdak semua tu , i keluar dengan kawan-kawan i pun depa jewp yang banyak tolong sebab tu i tak sampai hati nak bergaduh degan kawan-kawan i , sorry kalau dah buatkan angpa kecewa dengan sikap aku . maaf sangat-sangat manusia cepat berubah . so now i hanya banyak bertawakal kepada Allah SWT . i dah minta maaf kalau you taknak maafkan i up to you lahh . i tak suka sebenarnya nak bermusuh bergaduh dengan best friend nih tak besttttt sangat bagi i . errm berbalik kepada tajuk tadi sebenarnya i tak kaya oke , i orang yang hidup dalam kesederhanaan saja . so yang rasa dia datang dari keluarga yang senang tu jangan lah menghampakan perasaan ibu bapa anda oke  & jangan hancurkan harapan mereka :(  so tolong percaya apa yang i bagitau nih yew .  okeoke jom teruskan story nyaa lepas maghrib tadi mak i kena pegy meeting kononya naib pengerusi puteri umno leww katakan ermm kebetulan abang i pun nak keluaq p gurun so kesian laa aku dengan adek aku . kami tinggal 2 orang jeh dalam rumah takpo dah biasa kena tinggal macam i cakap tadi , i datang dari keluarga yang susah tapi i bersyukur kerana rezeki tidak putus-putus datang , alhamdulillah :D lepas mak and abang i keluaq aku dengan adek aku pun rasa macam lapar tahap ketaq dah nih sebab makan time balik sekolah tadi jewp lepas tu terus tengok na na nadaaaaaa cinta and then mandi terus online sampai sekarang . hajat tu nak study perdagangan tapi tah kalau dah mengadap benda alaaah nih memey susah leww nak tinggai -,- hahahahah hobby cek o0i . kami pun keluaq lah p beli burger yang tak tahan nya tu aku p order burger ayam special double perghhh nak makan macam mana uHh tak larat kut nak memamah nya besaq macam burger mcd, lepas makan tu kenyang macam perut nak pecahhh maww taknyaa besaq giler kot burger tu . tup tup pukul 10 lebih jiran kita bagi salam and terus bagi pizza hut yang baru keluar iklan dari tv tu , perghhhhhh dah laa kenyang dengan makan burger besaq tadi nih jiran kesayangan pulak bagi pizza . lagi bertambah kenyang hahaha terima kasih yoww !  syok online adik aku dah tidoq mata cap kulup mana tahan tidoq lewat padahal esok cuti . abang kita balik pulak dengan awekz dia . kebetulan awek diao rang dari langkawai apo lagi bagi coklat langkawi pulak . haaaaaaa maw tak rezeki nyaa macam-macam dapat malam nihh . thankssssss . erm rasanya dah panjang sangat k0wt i cerita nnti sambung lagi oke nak makan coklat pulak , nnti i bawak coclairs kat you all k .  kbye !


Older Post | Newer Post