!@ miSS LeapORd !@
Bonjour



Hey guys , jom kita dekat-dekatkan supaya lebih kenal secara mendalam .

Balqis suka berblogging dengan kawan-kawan yang tak sombong .
Follow laa saya ok , nanti I follow you back :)
Jangan lakukan perkara yang tidak sepatutnya !


Diary Owner Links Goodies


Shout Here



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Love For





Skin Made by : Umi Humaira
Basecode : Aina Hanani
Best view in :Google Chrome only
Header & Cursor by :Nurul AtieQa
I think I tak perfect macam diaorang .
Friday, 20 April 2012 | 02:53 | 0 Leopard
holla what are you doing guys ? harap-harap awak sudi leww baca entry blog kita yang tak seberapa nak best nih , kita simple jewp tak reti nak menarik perhatian pembaca seperti awak-awak yang lain , ocey entry kali nih I nak bergosip , hah ? berg0sip ? ouhh yeaa perempuan mana yang tak pernah bergosip nih ? kita tabik springg kat awok . tipu sangat leww kan kalau mulut perempuan tak biasa bergosip . eHh lupa hari nih hari jumaat hari segala penghulu jangan nak buat dosa leww pada petang jumaat yang indah lagi permai mempersona nih . jarang kan kita updated blog . rindunyaa kita kat blog buruk kita nih nak buat macam mana masa tak pernah nak mengcukupi untuk diluangkan untuk bl0g , cecey facebook boley pulak luang kan . oke itu wajip ya .sehari tak bukak pown dah macam tak selesa nak duduk . ehh awak-awak  isnin nih nak start exam cuak tahap gaban dah sebab banyak benda yang perlu kita tingkatkan ex : keputusan exam mesti lulus sekurang-kurangnya 8 lulus . maths kita tau dah tak pernah nak lulus tapi sebelum nih 5 jewp kita lulus takpa usaha tangga kejayaan right ? man jadda wajada siapa berusaha dia pasti akan berjaya . awak ! boley bagi tips macam mana nak consentret time cikgu mengajaq ? kita tak boley nak serious leww time belajaq taktau kenapa , asyik bersembang bergelak dan bermanja-manja jewp dengan kekasih hati I . awak percaya kita tembak awak laju-laju , hurrr -,- ekceli kita teringin sangat nak masuk kelas percuma yang cikgu kita cakap tu , iaitu untuk orang yang dapat 6be 1 _____ 25 dalam kelas . alhamdulillah kita tergolong dalam 6be diantara tu syukur sangat tidak kita dengan member-member kita dok mencari tempat tuition . susah kan sekarang nak cari tempat tusyen nak menuntut ilmu mahal takpa janji kita faham apa yang diajarkan itu . hmm tarik nafas kejap . hari nih taktau kenapa I kurang bercakap dengan member-member kesayangan I , tidak mulut I yang cakap banyak dalam kelas uHh ocey sebenarnya teringin nak berubah untuk menjadi seorang pelajar yang diam dalam kelas I tapi namun apa daya mulut tidak dapat dikawal tapi hari nih tiba-tiba jewp I kurang bercakap mybe nak coming moon . oke lupakan kalau anda tidak tahu :) so I takmau story panjang berjela sebab I tengah tunggu na na nadaa cintaaaaaaa! best giler kowt cerita uHh kalau tengok dari episod 1 lagi best dulu boring jewp cerita tu tapi sekarang dah semakin nak sampai kemuncaknyaa . hope cerita tu habis sebelum I ambik trial SPM leww kalau lambat sangat nak habis cerita tu I tak sempat nak tengok ler , mak I dah jadi bodyguard I tau hihi :* . sampai disini saja kowt dapat I taip apa yang perlu ditaip semoga dapat berjumpa lagi di akan datang , hahahr ayat keliaa jewp kan . haa take care tau . doakan kita berjaya dalam exam nanti .
                                                                oke bye !


Older Post | Newer Post