!@ miSS LeapORd !@
Bonjour



Hey guys , jom kita dekat-dekatkan supaya lebih kenal secara mendalam .

Balqis suka berblogging dengan kawan-kawan yang tak sombong .
Follow laa saya ok , nanti I follow you back :)
Jangan lakukan perkara yang tidak sepatutnya !


Diary Owner Links Goodies


Shout Here



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Love For





Skin Made by : Umi Humaira
Basecode : Aina Hanani
Best view in :Google Chrome only
Header & Cursor by :Nurul AtieQa
disini menunggu !
Sunday, 29 April 2012 | 00:13 | 0 Leopard
ASSALAMUALAIKUM ........


wahhh ohsem kan Pulau Pinang ? haha sebenarnya kita pergi Pulau Pinang pukul 9 pagi kemarin eHh perlu kewr bagitau pukul berapa i pergi opps dah TERbagitau so baik bagitau jewp kan . hii___-- baiknyaaa i kemarin keluar pakai baju kurongg beb bukan apo haa cari seluar tak jumpa-jumpa pun so i ambik keputusan untuk pakai baju kurung , kebetulan memang mak i suruh pakai pun baju kurung sebab nak pergi melawat nenek kita kat Hospital Seberang Perai . oke i pun pakai lah memang tak pernah melawan or membantah cakap mak i sebab takut digelar 'anak derhaka' . kita darah muda kalau mak or ayah tegur sikit mesti cepat nak melawan ken ? right oke i dah tau lama dah ! tapi i tension sebab cari tudung takda warna yang sama dengan baju kurung urmm apa lagi terus pakai tudung gipsy tudung zaman tok nadok dulu nih takpa-takpa janji i dah jadi gadish melayu .abaikan , ocey setibanya i dekat Hospital Seberang Perai sibuk pulak dengan mencari ward sebab hospital tu dah leww besaq ! ehh tapi sebelum sampai kat hospital tu kan kami berhenti makan dulu dekat restoran apa ntah sedap giler bhai makanan kat situ sumpah tak tipu i pulun ayam ja sebab tu body i macam ayam oke i dah mengaku yang i dah macam ayam . i dengan ayam memey tak boley nak pisah so awak kena faham lahh . takpa tak pernah kacau hidup orang pun . k lepas p melawat nenek i kat hospital terus kami pergi rumah adik beradik i jugak dekat kolej matrikulasi penang .tak u sangka yang mereka tidak mengenali aku (: sedihnyaa . lagipun i jarang balik kampung macam mana depa nak kenal i . oke tak kisah langsungggg ! lepas masuk dalam kereta time nak balik mak i bising 1 kereta sebabnya i tak suka bergaul dengan adik beradik yang lain . bukan i menyombong ke apa tah tak pandai leww nak bergaul dengan adik beradik yang tak pernah rapat . niat nih bukan nak mengutuk ke apa tapi kenyataan tau -,- lepas balik dari rumah kazen i adik i ajak abang i singgah tesco seberang perai tension gilerr tak boley nak cucuk duit taktau kenapa . kalau duit dah boley cucuk kemarin nampaknya i dah beli buah tangan untuk kawan-kawan i . kesian kan sorry tak boley beli buah tangan kat angpa . time seronok membeli tiba-tiba ada someone menegur i dia panggil "flora cleopatra" nasib baik i jalan dengan adik i kalau ada mak i dah lama kantoi .haha tapi sayang tak kenal pun dia tu . aku beralih lah tapi i tak kenal oke , so kalau ada yang terasa i ulang ayat you . lain kali bagitau nama dulu   sebelun nak tegur . bila i beralih belah dia terus senyum and lari , apa masalah pun tiktau . hmm. i tak puas lagi melawat 1 tesco tu tup tup i terjumpa makanan favourite i tau apa ? SUSHI leww . nak balik cepat tak sabaq-sebaq nak makan sushi yang tak tahan uhh kak ipar i tak pernah makan sushi so i pun ajar lah dia makan nasib baik dia makan tapi tu pun berfoya-foya tak sangga dah , watlek watco0l minum air mineral banyak-banyak doee ! .kemarin bagi i memey penat tahap cipan leww mak i pun cakap letih sebab tu pagi tadi pakat bangun lewat hihi takpo sekali sekala . hmm tah dah taktau nak merepek . hm okebye !


Older Post | Newer Post