!@ miSS LeapORd !@
Bonjour



Hey guys , jom kita dekat-dekatkan supaya lebih kenal secara mendalam .

Balqis suka berblogging dengan kawan-kawan yang tak sombong .
Follow laa saya ok , nanti I follow you back :)
Jangan lakukan perkara yang tidak sepatutnya !


Diary Owner Links Goodies


Shout Here



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Love For





Skin Made by : Umi Humaira
Basecode : Aina Hanani
Best view in :Google Chrome only
Header & Cursor by :Nurul AtieQa
/ Aaaaar0n Aziz dah semakin famous dikalayak perempuan /
Tuesday, 10 April 2012 | 06:51 | 0 Leopard
Assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh dan selamat malam buat kawan-kawan tersayang . hey I rindu kawan-kawan I setengah mati . phieww ayat tak boleh nak romantik lagi kewr ? hehe ____; oke malam nie I nak updated tentang AARON AZIZ . siapa yang tak kenal dia ? cepat mengaku . aku ketuk kepala kau kalau kau tak kenal jejaka yang membuat hati wanita semakin melting nih . haha . sejak bila dia famous aHh ? sebelum nie orang cakap aaron aziz ? buat kenal tak kenal jewp kan lepas dia dah famous dengan OMBAK RINDU mula lah si wanita melting dengan dia . romantik kan diaaa heee______ untung leww kau DIANA .ouhh aaron aziz ken yang dapat kereta apa kebagai semua tuh . eHh untung kan orang yang famous nie . tahniah ! hehe ______- ehh I rasa ken kalau dia tak kahwin lagi kan mesti ramai yang pakat serbu dia kan . ewahhh caya lerr cakap aku . fuhhh sebab aaron aziz I sanggup updated walaupun busy dengan exam harharhar . exam lerr sangat kan kalau kerja dok online memanjang . hieww sekali sekala mak cik & pak cik . see my blog ? header and semua yang berkenaan semua I dah tukar letak gambar AARON AZIZ fuhh betapa setianya I kepada dia . hehe ehhh kita kidding ja tau padahal dia tak kenal kita pown saja nak minat dia sebab dia suka buat wanita cair leww . ombak rindu bukan main dia peluk IZZAH kan ? eHh mesti ada yang jeles nie . ahh watlek watcool la weh itu belakon jewp tapi I rasa kan bini dia kat tempat shooting lagi jeles tahap cipan kita nak jeles pown tapi sebagai peminat kalau DIANA sebagai isteri dia teruss . anak dia comel-comel kan eHh tengok bapak leww . woow awek-awek kat luar tu mesti tengah tackle anak dia nasib baik masih kecik ja kalau dah berumur mesti awek yang tackle dia dulu . haha apa I merepek ketika malam nie . suka ler guna bahasa kebangsaan daripada selalu guna bahasa rojak . I suka tengok AARON AZIZ time dia peluk si maya karin 0r "IZZAH" perghh betapa romantiknya kau AARON macam mana wanita kat luar tu tak melting dengan kau . fuyuhhh tahap lentok beb !! eHh untuk pengetahuan you all minggu depan I dah nak start exam pertengahan tahun dah tau lepas tu terus trial . hm mathematics masih dalam proses untuk faham . ermm rasanya sampai di sini ja kowt dapat I tulis sebab I tak seberapa nak sihat . SELSEMAAAAA jangkit dengan membe  darling I. hm takpa orang cakap setiap sakit yang menimpa kita ia akan menghapuskan dosa kecil kita , alhamdulillah .
     p/s : TAK SUKA BACA BOLEH BLAHH LA NAA.
           TAK PERLU NAK MENGUTUK OR APA-APA JE LAH .
            INI HANYA REKAAN SEMATA-MATA TIDAK MASUK YANG MATI @ YANG HIDUP .
                                                         oke bye ! take care guys :)


Older Post | Newer Post