!@ miSS LeapORd !@
Bonjour



Hey guys , jom kita dekat-dekatkan supaya lebih kenal secara mendalam .

Balqis suka berblogging dengan kawan-kawan yang tak sombong .
Follow laa saya ok , nanti I follow you back :)
Jangan lakukan perkara yang tidak sepatutnya !


Diary Owner Links Goodies


Shout Here



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Love For





Skin Made by : Umi Humaira
Basecode : Aina Hanani
Best view in :Google Chrome only
Header & Cursor by :Nurul AtieQa
/ RAHSIA WANITA BERKAITAN CINTA , ASMARA & HAL SEKSUAL /
Saturday, 3 March 2012 | 05:52 | 0 Leopard
Assalamualaikum , selamat malam kepada pembaca setia . see the tittle ?? jom awak jangan lupa baca sampai habis tau . awak boleh tahu bagaimana diri kita tentang percintaan , asmara & hal seksual . you know what about hal seksual ? cecehh mesti tau kan kita dah besau-besau belaka tipu lorhh kalau benda-benda macam tu kita tak tau . jom teruskan usaha anda untuk membaca sampai habis .

                                                         KHAS UNTUK WANITA 



                                             TENTANG GARIS RAMBUT (untUk wanita)
* GARIS RAMBUT LENGKUNG : wanita ini suka kepada kebebasan dan sering suka memberi perintah , dan hanya didorong oleh pertimbangan kewangan .

                                                           * BULU KENING 
* TEBAL : tertarik terhadap tindakan dan pengembaraan yang tidak setia .sukar mempunyai perhubungan kekal dengan pasangan satu saja .
*  KURUS : kurang berminat terhadap seks .
* DEKAT SATU KEPADA LAIN : cemburu .
*  JAUH SATU DARIPADA LAIN : malu dalam hal seksual .
 * LENGKUNG : sangat suka hal-hal seks & seksual .
         
                                                                      MATA   
*  CONDONG KE ATAS : suka bercumbu- cumbuan .
* BESAR DAN BULAT :  bersifat menawan , mudah menghairahkan orang & suka menunjuk-nunjuk .
* MATA KECIL : kuat cemburu .
* KE DALAM : suka mempunyai ramai teman lelaki sebelum perhubungan tetap , suka mencuba dalam hal-hal seksual .
                                                                BUAH DADA 
* KECILsuka keragaman dan sangat bertenaga di katil, boleh memenatkan dan sukar dipuaskan.
* MONTOK : bertenaga, suka main-main dan ambil masa yang lama.
* BESAR : suka menerus-terang di katil tetapi emosional sekali.
* AGAK DATAR : suka pembaharuan dan suka mengembara.

 
                                                                 TAHI LALAT 

* TAHI LALAT DI MULUT : Seksualiti anda tinggi dan anda mempunyai keberahian sensual kuat.
* TAHI LALAT DILIPAT PEHA KANAN: Anda boleh menjadi kaya tetapi harus jaga kesihatan anda.
* TAHI LALAT DILIPAT PEHA KIRI: Anda harus jaga kesihatan anda, kerana anda sering sahaja sakit.
* TAHI LALAT DI JUBOQ: Anda perlu bercita-cita tinggi. Hidup anda terumbang-ambing. Jangan selalu bergantung kepada bantuan daripada orang lain.
* TAHI LALAT DI PUTING: Anda tidak tetap hati dan tidak setia pada kekasih .


oke dah habis baca semua ? tengok lah yang mana diri anda masing-masing . kaum lelaki you all tak boleh baca tau . kalo untuk nak tahu tak salah takut awak-awak yang bergelar "LELAKI" nak try wanita jewp . canNot oke . ini sekadar untuk renungan jewp jangan ada yang terasa tau . hihihi :)

oke bye !


Older Post | Newer Post