!@ miSS LeapORd !@
Bonjour



Hey guys , jom kita dekat-dekatkan supaya lebih kenal secara mendalam .

Balqis suka berblogging dengan kawan-kawan yang tak sombong .
Follow laa saya ok , nanti I follow you back :)
Jangan lakukan perkara yang tidak sepatutnya !


Diary Owner Links Goodies


Shout Here



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Love For





Skin Made by : Umi Humaira
Basecode : Aina Hanani
Best view in :Google Chrome only
Header & Cursor by :Nurul AtieQa
I will miss you babe !
Monday, 19 March 2012 | 05:00 | 0 Leopard
ASSALAMUALAIKUM my beloved reader and hater the stangers ! dah berhabuk sudah blog kesayangan kita nie , aa maw tak nya dah berapa hari tak updated and tak online , hmmmm rindu sebenarnya . hihi :P awak rindu kat kita dakkkk ??? cettttt sewel terok lerr hang nih hahaXD tahu kenapa kita tak online ?? sebab kita tengah study ouhhh haha awak tau keputusan exam kita terukk gilerr doe . keputusan macam orang tak pernah pegy sekolahh padahal tiap-tiap hari p tapi teruk gilerr result dapat hmmmmm :( nak deactive FB kesayangan tapi ramai jugak friend tersayang iteww cakap "NANTI TAK BOLEH LIKE DAH STATUS MERAPU AWOK TU " merapu kehhh awok ? hahaXD lebih baek merapu daripada mengata kat orang , right ? kita nak online tapi sekarang busy bercinta dengan SPM auwmmmm rugi kalau tak pulun dari awal kenn baek aku pulun ! bak kata pepatah "pulun kaih pulun kaihh" hahaha pepatah aku buat sendiri mesti yang hairan , haha cari lahh dalam kamus dewan p0wn tetap tak jumpa . haa continue aa pulak ! dah 3 hari tak online rindu wokkkkk tapi nak buat macam mana kan sekarang kena lah setia dengan SPM nanti merana tak kemana . urmmm oke lah ye kawan-kawan jom kita solat maghrib dulu .
                                                                                 oke bye !


Older Post | Newer Post