!@ miSS LeapORd !@
Bonjour



Hey guys , jom kita dekat-dekatkan supaya lebih kenal secara mendalam .

Balqis suka berblogging dengan kawan-kawan yang tak sombong .
Follow laa saya ok , nanti I follow you back :)
Jangan lakukan perkara yang tidak sepatutnya !


Diary Owner Links Goodies


Shout Here



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Love For





Skin Made by : Umi Humaira
Basecode : Aina Hanani
Best view in :Google Chrome only
Header & Cursor by :Nurul AtieQa
♥ Happy birthday semoga panjang umur ♥
Wednesday, 14 March 2012 | 08:35 | 0 Leopard

Assalamualaikum , selamat malam semua , hey-hey tengah buat apo tu ? usyha jap gambar y ada kat atas uHh . cantik kenn ? hope sihat lah yewr , tak lama dah school nak bukak tapi homework tak sentuh lagy nie ke nak jadi calon SPM , aummmmmm lingkop . bhahahaha :P see ? blogskin dah bertukar untuk pengetahuan anda lah yewr iteww memang suka tukar blogskin sebab senang sangat tak susah p0wn kalo dah tahu dulu guna blog biasa jewp thanks to my best friend kerana beliau telah memperkenalkan blog kepada I . kalau sebelum nie taktau pown tentang blog-blog nie mybe dulu agak kuno and sekarang baru tau , k ketinggalan zaman jap , eHhhh nak cakap kat semua orang y hari nie iteww nak updated tentang birthday my friend iteww yang sorang nie oke  jom terjah baca sampai habih .

 ♥ HB WZ 
   Firstly , I want wishes HAPPY BIRTHDAY to my best friend WAN ZULAIKHA (omeyy) maaf lambat updated sebab terlalu sibuk dengan perkara-perkara y tak berfaedah , k tipuuuu ja . ermmm walaupon dah lepas tapi I tetap nak wish jugak tiap-tiap malam dok fikir bila aku boleh updated kat blog tentang birthday kawan aku , tengok malam nie baru free , uhukkks ! kita kuar dating kan ling ? auwmmm best yoow tapi I sedih sebab geng-geng kita tak dapat keluar bersama banyak sangat alasan mereka , tapi takpa dah cukup beruntung sebab kita boleh kuar kan 9/03/12 ari tu , maaf lah tidak I nak letak pict kita keluar bersama tapi pict tu ada kat you malas nak mintak takut nanti tak suprise . bhaha :) sihat ya ling ? I sayangkan you sebenarnya tapi sebagai kawan I . tapi sekarang I tengok kita dah rapat kenn ? you perasan tak ? I terlalu rindukan hubungan persahabatan kita yang dulu kenapa tak macam dulu ? hmmm masing-masing dah berubah k malas nak fikir tapi kami sayang hampa tau , hampa tolong kami macam-macam terima kasih banyak la ye taktau nak balas budi baik hampa , kalau ditakdirkan hubungan persahabatan kita macam dulu kan best kami tengok masing-masing dah berubah , tapi tidak mengapa berubah untuk kebaikan kan . ehh I YOU  pulak macam couple pulak haa, hohoho______ . rindu suara kita time karok rindu sangat . see ? sekarang kita dah jarang keluar kan . hmmm nak buat camna kan pakat-pakat busy dengan study . haa ye dokk ? kami mintak maaf kalau kami ada terkasar bahasa , terkutuk or yang menyakitkan hati hampa . serious kami cakap kami tak boleh nak face to face dengan hampa kami sedih kalau ada sesuatu akan terjadi hope tidak lahh . oke naa . apa-apa pown kami kat sini nak ucapkan
* HAPPY BIRTHDAY SEMOGA PANJANG UMUR & DIMURAHI REZEKI.
* KAMI SAYANG KAN HUBUNGAN PERSAHABATAN KITA YANG DULU .
* KAMI NAK KELUAR LAGI DENGAN HAMPA SNAP MANYAK-MANYAK (wajip).
* KAMI SELALU MENDOAKAN KESEJAHTERAAN KAWAN-KAWAN KAMI .
* GOOD LUCK SPM .
paling suka gambar yang nie , miss you forever my best friends .

          oke lah kawan-kawan semua hope hampa semua happy selalu ya dengan story aku nie . hehe .
                                                                         kbye XD
                                                                                                                                             write by : FL


Older Post | Newer Post