!@ miSS LeapORd !@
Bonjour



Hey guys , jom kita dekat-dekatkan supaya lebih kenal secara mendalam .

Balqis suka berblogging dengan kawan-kawan yang tak sombong .
Follow laa saya ok , nanti I follow you back :)
Jangan lakukan perkara yang tidak sepatutnya !


Diary Owner Links Goodies


Shout Here



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Love For





Skin Made by : Umi Humaira
Basecode : Aina Hanani
Best view in :Google Chrome only
Header & Cursor by :Nurul AtieQa
first day school .
Monday, 2 January 2012 | 23:54 | 0 Leopard
ASSALAMUALAIKUM .
Selamat petang kengkawan , buatt apa tu petang-petang nihh . ouhh arinih so tired doe sebab dah mula pegy sekolah . heyyou mesti sekolah esok kenn ? kami pegy tadi . bhaha . cengei je kan . nak cerita kat kawan-kawan nih about first day I kat sekolah tadi . hieww hieww . kay pagi tadi excited punya pasal pukul 5.45 pagi dah wake up jam kesayangan tolong kejutkan I . thanks ye jam omeyy , lepas tu mamai & mamun tarik bantal letak muka sebab sejukk siot pagi tadi . tak on kipas pun but tetap sejukk maklumlah semalam tido awai tapi acana boleh bangun awai pulak . kalau sebelum-sebelum nih kalau tido awai bangun lewat tapi pagi tadi tak bangun lewat pun mybe excited kutt , haa tunggu lagi tak excited . I renduu kawan-kawan I tau . jam dah menunjukkan pukul 6.00 haa cuak terus bangun ambik ken tuala and masuk bathroom pastu buatt apa lagi ken opkos lahh terus mandi . fuyuhhh aiq dalam kolah sejuk gilerrr bangang . nasib baik aku banyak lemak . haha .
terbaik doe .

lepas mandi masuk bilik termenung sana temenung sini . jam dah nak dekat pukul 6.45 lama kan aku temenung . jyeahh teringat kawan-kawan . azam tahun baru nihh takmau gaduh-gaduh dah dengan kawan . ermm kay terima seadanya . hihi ;* aku pegy sekolah harini dengan kawan aku , kami merempit oou tapi sayang pendaftaran pukul8 kami pegy pun kat pukul 8 dah . dah sampai sekolah kawan-kawan I semua dah masuk dalam dewan kay aku pun masuk lah dengan kawan aku tu dengan muka malu sekali .
_________:*

dengaq ceramah and nasihat bagai dari cikgu kesayangan . mengantuk lerr sebab tak pernah bangun awai . hihi . kebas semua tempat . sejam lepas tu cikgu suro masuk kelas . jyeahh best tak sabaq-sabaq nak jumpa kawan-kawan . 
haha , kami budak sekola.

 kay lah nak buat folio BM nih . byee .


Older Post | Newer Post