!@ miSS LeapORd !@
Bonjour



Hey guys , jom kita dekat-dekatkan supaya lebih kenal secara mendalam .

Balqis suka berblogging dengan kawan-kawan yang tak sombong .
Follow laa saya ok , nanti I follow you back :)
Jangan lakukan perkara yang tidak sepatutnya !


Diary Owner Links Goodies


Shout Here



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Love For





Skin Made by : Umi Humaira
Basecode : Aina Hanani
Best view in :Google Chrome only
Header & Cursor by :Nurul AtieQa
biasa lah tu .
Friday, 20 January 2012 | 06:41 | 0 Leopard
ASSALAMUALAIKUM , hai kawan-kawan semua . renduuuu awak . tau tak apa tu maksud rinduu . ouhh anyway dah lama tak updated blog kesayangan nih bukan apa sekarang kan tengah busy dengan sukan lepas tu belajar sana sini , kadang-kadang tu takdak masa langsung untuk online , right memang lah baik kan kalau tak online , asyik menghadap FB je kenn . hehehe . so I nak cerita yang hari nih last persekolahan sebab kawan-kawan I nak sambut TAHUN BARU CINA , kami tak dapat limau & angpau pungg , tak aci nak jugak nak jugak , boleh cakap camtu . haha saja buat terukk  . hmm sekarang nih taktau lah nak mengupdated blog tentang apa lagi , alhamdulillah I dah semakin kurang bercakap azam baru tahun baru kay tipu . hihi . bohong lah kalau SITI BALQIS BINTI ABDUL RAHMAN nih tak cakap banyak . dalam kelas suara I lah paling bising , ce bagi petua sat camna nak diam orang cakap gelak banyak ilmu boleh terkeluaq . yes betul . sebab cikgu I pun ada cakap macamtu . yeeea hari nih GENG CLOROXX  bergaduh , arghh takmau ambik tau yang pasti tahun nie I takmau bergaduh dah serikkkkkk nak belajaq pulak . tapi tak fokus sangat pun kat pelajaran main ja banyak . hahaha apa punya mereka bergaduh ouhh no mulut manusia semua tak sama okee . yeahh takmau cerita panjang sangat pun saja buat tacink lebih . tommorow nak pegy PENANG tasik gelugor mak I nak akad nikah ehh bukan mak I k tapi biras mak I . aku nak p jugak walau bagaimana cara pun . adik aku tak p padan muka werr tu lah dok sekolah pandai deret ada tuition kami free je cuti-cuti nih cikgu tak buat tuition punn . hmm tadak apa pun yg nak diceritakan lagi . kbye semua . balqis disini ingin mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU CINA kepada warga kaum cina . raya sakan nohh . limau nak tau .


Older Post | Newer Post