!@ miSS LeapORd !@
Bonjour



Hey guys , jom kita dekat-dekatkan supaya lebih kenal secara mendalam .

Balqis suka berblogging dengan kawan-kawan yang tak sombong .
Follow laa saya ok , nanti I follow you back :)
Jangan lakukan perkara yang tidak sepatutnya !


Diary Owner Links Goodies


Shout Here



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Love For





Skin Made by : Umi Humaira
Basecode : Aina Hanani
Best view in :Google Chrome only
Header & Cursor by :Nurul AtieQa
TIRED :P
Friday, 23 December 2011 | 21:41 | 0 Leopard
ASSALAMUALAIKUM .
Hai semua apa khbar anda disana . sudah lama aku tak mengupdated blog nih , dh berhabuk pun . seyes rindu giler kat blog nihh . penat , penat , penat . ehh apa yg penat nih doe . okeyy mai aku cita . hehe :) kemarin aku blik kmpung kat kola nerang p makan kenduri kazen aku khawin . bgun la awai kemarin nih sbb kononnya nk betolak awai lahh . kayy aku pun bgun lah ,sejukk amat aiq time aku nk mndi ,mcm takmau mndi uhh . mcm mna lahh nk skola nnti kan . mesti ketaqq 1 badan . haha . masuk bilik air tu dri pkul 6.45 pkul 7.00 baru aku kuarr , tido dulu kt dlm bilik air tu , maw tak nyaa air sejuk gila kod . ingat takmau mndi dh , bole kwn dgn kmbing lah aku nih . dh hbis smua besiap kmi pun betolak lah ,ada dlm pkul 9 pg . bgun bkn main awal tp betolak lmbt . abg aku yg drive kereta , mak aku jd bos . pegy umh mak teh aku dulu sbb depa nk tumpang , kay p lah ambik . dlm pejalanan tu kmi smua diam sbb smua pakat sejuk dgn buka air-cond kuat gilaa . aku nih ketaqq dh . dlm pkul 3 tu sampai lah kmi kt umh kazen kt kola nerang tu . fuhh kmi di sambut mcm smbut pgantin uhh . mkn , mkn lepas tu blik lahh sbb mlm tu ada majlis kt perlis . malangnya nk blik tu kereta dh full , sbb ada 2 org tumpang so terpaksa lah aku dgn adik aku tumpang mak cik aku , depa tu nk p kulim umh mak ngah aku tp di sbbkan aku rapat dgn depa , depa mai la hantar kmi kt prlis pastu terus pecut ke kulim , jauh jgk tu .  sembang punya sembang dh maghrib , aku , mak aku n adik aku tak blik umh lg , terus singgah umh tokk aku mndi apa segala bagai semua kt situ . tut tut jam dh dkat pkul 9 , majlis tu dh nk mula , kmi pun p lahh . kerja aku kt majlis tu jd photografy . haha .tp tak beshh lah sbb pkai kamera biasa2 ja bkn DSLR . kalo yg tu beshh la. tunggu punya tunggu tak mai mai pun lg dr mat isa sabu nih , lambt betul tnggu dia , mlm tu mmg letih gila . blik umh terus tido , sampai umh mlm tu dh pkul 2 pg . ouhh so sad . kbyee .


Older Post | Newer Post