!@ miSS LeapORd !@
Bonjour



Hey guys , jom kita dekat-dekatkan supaya lebih kenal secara mendalam .

Balqis suka berblogging dengan kawan-kawan yang tak sombong .
Follow laa saya ok , nanti I follow you back :)
Jangan lakukan perkara yang tidak sepatutnya !


Diary Owner Links Goodies


Shout Here



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Love For





Skin Made by : Umi Humaira
Basecode : Aina Hanani
Best view in :Google Chrome only
Header & Cursor by :Nurul AtieQa
Orang Baru Di dunia bl0ggEr ;p
Tuesday, 6 December 2011 | 11:07 | 0 Leopard
ASSALAMUALAIKUM .
hai si comel ,hai si cantik ,hai si hands0me .jawab salam Balqis nih ea .
First first sekali balqis nak ucapkan bebanyak terima kasih kat 2 0rang nih ,tanpa mereka tak wujud lah balqis kat dunia bl0gger nih .sebenarnyaa teringin lama dah nak buad bel0g nih , tp tak taw apa satu nak buad and terus jd buta IT dengan bel0g nih . okey k tak maw cakap banyak banyak  ,sebenarnya excited gilerr nih c0z dah hampir hampir nk ciap dah bel0g nih . k0rang jangan lah sombong sombong dgn balqis ea . nanti balqis nangis pul0k . gedik sebentar  .HAHAHA ,gegeh kan .

Hey , dah lah updated tengah tengah malam nih , SERAM :) hehe . semua dah tid0q tinggal balqis jewp yg masih tak tid0q mybe sbb excited dgn belog kod . tak taw lahh nak tid0q pukul bpa . lekk aar .sekarang musim cuti sekolah . Ehh , nih balqis nk ucapkan banyak banyak terima kasih f0r my best friend iaitu Eika dia banyak tolong balqis bg menyiapkan belog yg tak seberapa cntik nih . and s0rang lg uishhh terharu lah sbb adik balqis terer(org perlis) lg pada balqis .ouhh my younger sista  . huaaa . nih adik kite yg tlg sikit sikit ciapkan belog balqis .Aisyah .thankss a lot to mereka berdua nih .ehh mat salleh celup pulak . haishh >.< . sampai di sini saja lah coretan balqis . aikk tetiba jewp mulut dah terbuka a.k.a. menguap . nanti jmpa lg . HEHE . tulisan budak baru di dunia blogger .
kbyee . good morning .


| Newer Post