!@ miSS LeapORd !@
Bonjour



Hey guys , jom kita dekat-dekatkan supaya lebih kenal secara mendalam .

Balqis suka berblogging dengan kawan-kawan yang tak sombong .
Follow laa saya ok , nanti I follow you back :)
Jangan lakukan perkara yang tidak sepatutnya !


Diary Owner Links Goodies


Shout Here



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Love For





Skin Made by : Umi Humaira
Basecode : Aina Hanani
Best view in :Google Chrome only
Header & Cursor by :Nurul AtieQa
kenduri punyerr ceritaa .
Saturday, 10 December 2011 | 09:06 | 0 Leopard
ASSALAMUALAIKUM .
Hey kawan kawan musim cuti nih korang tak de kenduri kewr ? tipu sgt lah klau takdak kan , sekurang kurangnya ada jugak sebuah kenduri . hehe ); k sekarang aku tengah pening nih , c0z makcik II , pakcik II masak mcm II . kira okeyy lettew depa buadd cuti nih bg aku bertambah GEMOKKK  bukan nk tgok aku kurus p0wn .  dah tadak harapan nk kurus k0dd . terima kasih pakcik & makcikk .,HAHA :) sedihh ouhh . haa kembali kepada taj0k entry nih yewr . mana mak aku ? mana abg aku ? mna adek aku ? puas aku cari . atot0to ,mereka tidur dgn begitu nyenyak . ouhh mengantuk ,pening dan bagai . mana tak peningnya dah 3 hari kmi tak tidoqq , tolong nih lah tlg nuuh lah smpai tak sempat kn updated bl0g , maaf ye kengkawan .bukan umh aku p0wn yg kenduri , sibok melebih pul0k kenn .? umh jiran aku .  huhu ;p umh aku penuhh dgn beg2 nk bg kt org nnti . dah tiba 10/12/2011 maka berlangsunglah majlis perkahwinan antara kak myra dgn abg myrul , hieww _______ sejak bila pulak abg myrul . sja jewp nk bg glam0ur sikit . seyes sedap lauk2 td , antik sikit lain dr kenduri yg lain , nak tgok lauk apa ? nak ? nak ? opkos lahh nak kann . jap . kebetulan pulak internet mcm jub0qq aym jd lmbat lah sikitt .


Wahh apa tue ? ouhh tu ikn bawal sweet s0ur . seyes sedap . lagi . jap k


ikan temenung bakarr , rajin betull pakcik2 nih bakaqq . klau aku dh lama pitam , hot gituu.


daging masak kicap . sedap nih sedap . 


paling sedap nih lahh sambal belacan melaka , kazen cpew tah buadd . hihi :))

sebenarnyaa byk lg masakkan  dorang cuma aku dah letihh nak upload gmbaq tue , maklumlahh dah 3 hari tak tidoqq . haa sepanjang majlis perkahwinan tu berlangsung abg aku bg tugas kt aku (kuaqq asam) taw apa , nak taw tak ? dia sur0 aku bg coklat kat tetamu , first2 malu jgak tp dh kena paksa dgn abg tercinta s0 buadd jewp lah dgn senang hati . k aku pown bg lah sampai ke akhir majlis ,tidak lupa jugak kepada kwn2 aku yg tlong aku bg coklat2 tue kepada tetamu , hurayyy dah habis kenduri . nih nk gtaw yg kenduri nih antik taw ,pengantin berlarak naik BACKHOE . tuan rumah p0wn taiko backhoe ,hehe :) lepas kenduri dah selesai and kaum adam dowk angkat khemah , aku . nomeyy , adek aku and kazen2 aku yg buas kmi p sho0t 0r snap2 kat kawasan berdekatan , seyes best . nk tg0k pict , haha . gegeh nk tnjuk . tp aku tak lawa mcm hampa . jap nk upload . HAHA .

 haa nih dia gmbaq aku and adek aku . haha . nih kat backhoe .


haha ,gelak sikit , nih aku lahh . saja shuke kat bunga tue ;p



k nih family aku . yg inner kelabu tue adek aku , yg tgh tue tah taktaw cpew , hehe :) bju merah tu abg aku and baby omeyy tu ank mereka baby nur afiqah and my kak ipaqq . cikgu tue ,garang ouhh .

 k sampai disini saja lah ,nanti kita continue lg ,mata dah nk tutp . spell p0wn ada yg salah rasanya ,maaf ya kengkawan klau ada salah & silap . sebel0m tidoqq basuh kaki and baca d0a taw.
kbyee frend , 


Older Post | Newer Post