!@ miSS LeapORd !@
Bonjour



Hey guys , jom kita dekat-dekatkan supaya lebih kenal secara mendalam .

Balqis suka berblogging dengan kawan-kawan yang tak sombong .
Follow laa saya ok , nanti I follow you back :)
Jangan lakukan perkara yang tidak sepatutnya !


Diary Owner Links Goodies


Shout Here



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Love For





Skin Made by : Umi Humaira
Basecode : Aina Hanani
Best view in :Google Chrome only
Header & Cursor by :Nurul AtieQa
:)
Sunday, 18 December 2011 | 20:49 | 0 Leopard
ASSALAMUALAIKUM .
Hai selamat pagi kepada kwn2 ku . kamu di sana apa khbar . hope sihat lahh ye . ermm . dh mndi . haha :) sebenarnya aku jewp yg tak mndy . korang mesti dh mndi kenn . ptut lorhh bau wangi hbis smpai ke negeri utara nihh . muehehehe ;p pejam celik pejam celik dh 19/12 dh . tak bapa hari dh nk msuk thun 2012 . happy new year . sedihnyee yg lepas nih aku tak b0le nk online dh . abg aku taknak byaq berukband . susah lorhh dapat abg yg cmtu . kalo dpat abg yg sporting kan best . betul tak ?  hehe . abg aku yg first mmg aku tak msuk lngsung dgn dia . taktaw kmpa . meluatt lg ada lahh . sbb dia tu mcm budak2 tak matang lg kodd . baik aku nih dh cukup matanh dh . smua bole fikir mna baik mna buruk . betuah lahh kwn2 kal0 dpat abg yg jnis sporting2 nihh . tp abg aku yg ke2 and bongsu tu aku syg lahh .sbb dowang tu baik sgt and memahami adik2 dia .yg sulung nih haramm tak taw nk jaga perasaan org , sedih taw tak ??? bila dia nk bole fikir mcm kita nih . huhh kadang2 tu mcm geram jugak >.< mlas lorhh nk gtaw byk2 sbb balqis hormat dia sbgai seorang abg . blqis nih sensitif sikit , sapa mrh mesti mcm nk nangis  . aku tak kuatt . kay nk story sbb lain pulak lahh .bole ? bole ? hihikk .  tak taw kenapa semalam aku tak bole tido . selalunya dlm pukul 4 pg lpas online msti aku trus tido tp taktaw knpa tak bole tido , apa lg aku tpon adek angkat aku lahh . nsib baik dia org berada , dia lahh yg call aku . cakap punya cakap dh sampai pukul 6 pg . hah time tu la mata aku dh sepet mulut aku pulak menguap sana menguap sini . kay kmi sembang mcm2 lah ,merapu sana merapu sini . nsib baik dia fhm yg aku nih suka melawak tak masuk bab . fhm apa tu ? melawak lucah2 . haha . aku dgn adek angkat aku tu keja dok melawak ja aku tak biasa lorhh nk mrh2 dia .sbb dia slalu phm perasaan aku .umh kmi dekat saja . berdepan .kdg2 time boring slalu jgk jmpa . tp kal0 jmpa asyik begaduh ja . cuihh bkn kaple pun . apa2 pun aku nk ucap go0d luck kpada pljar2 yg nk ambik result 22 /12 nihh , harap semoga mndapat result yg bagus2 ,nole mintak skola SBP . aku mendoakan kalian di sini , lepas nih aku tak bole online dh .tnggu abg aku p byaq berukband dulu bru lpas nih aku bole online balik .k lah nk p mndi . kboii <3  thanks sudi mlwat blog huduh nih .;p


Older Post | Newer Post