!@ miSS LeapORd !@
Bonjour



Hey guys , jom kita dekat-dekatkan supaya lebih kenal secara mendalam .

Balqis suka berblogging dengan kawan-kawan yang tak sombong .
Follow laa saya ok , nanti I follow you back :)
Jangan lakukan perkara yang tidak sepatutnya !


Diary Owner Links Goodies


Shout Here



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Love For





Skin Made by : Umi Humaira
Basecode : Aina Hanani
Best view in :Google Chrome only
Header & Cursor by :Nurul AtieQa
begang o0i ;(
Monday, 26 December 2011 | 20:36 | 0 Leopard
ASSALAMUALAIKUM .
Salam kawan2 , dah mkn ke blom ? lewat dh nih . ari nih balqis nk kongsi2 story sikit dgn kwn2 . seyes blqis begang gilerr dgn abg balqis yg first tu . deret tak bole online sbb gara2 dia . kalo hampa mesti dh lama hampa begang , betul tak >.< dah lah bg duit suro bayar broadband dia tak baya . dh kongsi line dgn jiran . kesiann pulak kat dorang . kmi bkn bayar pown tp guna lebih pada dorang . kenapa , kenapa , kenapa perangai dia mcm tu suka sangat buat org kecewa . suka sgt buad org keryau sbb dia . tu lahh kalo perangai tak matang nihh buad apa pun org akan terasa kan . dh lama balqis tak updated kan sbb tak bole online . jiran kmi tu kadang2 on modem kadang2 tak . mmg lah taun depan aku dh naik form5 , tp adik aku form3 bole pulak dia online 24 jam . aku tak pernah diberi peluang kedua . mungkin sbb aku nih bodo mereput tak cerdik mcm adik n kakak aku . hmm :( aku redha ja lahh . hari nih abg aku balik kerja terus tido . aku pnggil suro ambik adik aku kat tmpat tusyen pun tak nak bngun tp kalo kwn dia call cepat2 bangun . abg apa cengini -,- tu lah time kecik2 dulu dia nih alim sgt , dah besaq naik kepala pulakk . hormat mak aku pun 50 50 ja . apa dah jd dgn dia ? ada setan beribu ke kat dia nihh . sampai buad kmi cmnih . tp aku bangga sbb dpat abg yg mcm 6be 2 and abg bongsu aku tue , dorang baik n care pasal fmly . walaupun abg kedua aku tu dh kawen dia tak pernah lupa kmi kt umh . abg aku yg kedua tu siap ajak kmi pindah p KL suro duduk kt umh yg dia beli kat ukay perdana uhh . tp mak aku taknak sbb dok KL jarang pulak nk balik perlis . kubur abah aku kt perlis , nnti dok KL belum tentu bila pulak nk blik perlis . hmm k lahh nnti smbung lg . nk mkn nasi nih . byee ;*


Older Post | Newer Post