!@ miSS LeapORd !@
Bonjour



Hey guys , jom kita dekat-dekatkan supaya lebih kenal secara mendalam .

Balqis suka berblogging dengan kawan-kawan yang tak sombong .
Follow laa saya ok , nanti I follow you back :)
Jangan lakukan perkara yang tidak sepatutnya !


Diary Owner Links Goodies


Shout Here



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Love For





Skin Made by : Umi Humaira
Basecode : Aina Hanani
Best view in :Google Chrome only
Header & Cursor by :Nurul AtieQa
Apa salah aku ?
Tuesday, 6 December 2011 | 11:35 | 0 Leopard
ASSALAMUALAIKUM .
Hai si comel , hai si cantik , hai si hands0me , jawab salam Balqis nih ea .
Tengok entry , teng0k entry . errh . nih kes FB . ada lahh s0rang budak tu kenn . tak dapat nk kenal pasti apa penyakit dia , takod lah dgn orang mcm nihh . nasib baik dah bl0ck dia .uhh , AMAN . dia maki maki balqis sbb balqis LIKEEEE status dia ,k0nonnyaa nk spam likee lah ,tp tapi syg tengah d0wk syok nk spam dia tagged post and maki maki balqis ,apa penyakit dia nehh haa . korang taw ? ,bgtaw balqis jap .mybe penyakit urat otak putus kod nohh ,jaga jaga hang bole jd gila nih kawan o0i . agak agak lah nk maki balqis kan , seyes cakap nih first time kena maki dgn orang ,dah lah keluaq perkataan yg C0MEL . mak pak balqis tak ajaqq anak dia maki orang .ada otak tak pikiaq ,tu lahh mybe urat putus tu . sabar sabar , okeyy mlm yang kena maki dgn dia tu mmg balqis nk nangis dah. ,tp hati kata JANGAN , hehe .nasib baik kuat lg . klau nangis and then mak blqis taw tntng nih t0bat lepas nih tak boleh nk online lg ,sbb mak balqis pyh sikit , baik d0wk diam diam kenn . nak tg0k bukti , jap . wait .
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
nah
terima kasih atas segalanya awak !



okey ,dah baca tu dah baca ? dia dgn awek dia sama jewp . kawan kawan klau awak d0wk tmpat blaqis apa korang rasa ,marah ? senyum 24 jam ? ketawa ? pikir pikir kan lah .
okey lah kwn kwn sampai di sini saja . japg ada yg tak puas ati pul0k .dunia dunia .
kbyee . :)


Older Post | Newer Post