!@ miSS LeapORd !@
Bonjour



Hey guys , jom kita dekat-dekatkan supaya lebih kenal secara mendalam .

Balqis suka berblogging dengan kawan-kawan yang tak sombong .
Follow laa saya ok , nanti I follow you back :)
Jangan lakukan perkara yang tidak sepatutnya !


Diary Owner Links Goodies


Shout Here



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Love For





Skin Made by : Umi Humaira
Basecode : Aina Hanani
Best view in :Google Chrome only
Header & Cursor by :Nurul AtieQa
APA DAH JADI DENGAN SI DIA ?
Monday, 12 December 2011 | 01:00 | 0 Leopard
ASSALAMUALAIKUM .
Hai reader , selamat petang semua . sehat ? harap2 sehat lah yewr . tak berapa hari dah sek0la nk bukak bg pelajar yg masih bersekolah .hehe .  usyha entry tu . ehh apa dh jd . kayy aku cerita . hehe ;) sebel0m aku sign in blogger ,aku sempat spam like kt sesiapa yg ike status aku nih , tetiba aku on wall budak nih and then dia ada bg link pasai budak twitter ,aku apa lg terus tekan click lahh . tiba2 terbaca tntg tuhh  . ouhh ya ,untuk pgetahuan anda saya tiada twitter ,ye lahh saya buta IT cikit .klau tadak org tolong mmg tak tahu lahh jawapnya .hehe '; perlu ke kalau tak suka p0wn nak hina2 agama ? tak kann .kenapa fikiran remaja sekarang cetek cgt .tak bole nk fikir pnjg .tak semua k .segelintir jewp . jgn terasa pul0k . hii _____ . awakk taw tak betapa berdosanyaa kita menghina agama kaum lain . perlu ke buad semua tu . perlu ke ? takk kan .so insaf2 lahh apa yg anda lakukan itu ye .aku pown tak bapa baik cgt ,tp tadakk lah smpai nk hina2 agama org lain .ada otak sila fikir ye cewekk . awakk ingat indon tu bgus cgt ke ? tidak tak rmai lahh rakyat awakk masuk ke negara malaysia . kerja sbgai pe . bibik kann . yeahh tahap low sgt ,malu lahh sikit . walaupun aku tadakk twitter aku taw k apa yg awakk buadd ,org jht tak kemana . semua org bole lihat apa yg awakk tulis tu taw . kmi warga malaysia memang kesal dgn sikap hang cewekk . tak smpai hati nk maki2 awakk . sbb awak org luarr .takutt jgk klau awakk buad apa2 kat negara tercinta kami nih . bersyukurlah yg rakyat malaysia byk membantu awakk disana . tak kann kes bola hari tu tak selesai2 lg kodd .chill lahh . muka lawa tp hati . ermm . pikiaq2 lah ye . 
hai kwn2 warga blogger mesti korang nk tgok apa cewek nih kata kt kita yg beragama islam kann . mesti korang sakit hati gila dgn apa yg dia kata kt agama kita .perlu ke hina kmi sampai cmnih . indon pown tak lahh hebat tara mna cgt . agama lain tak pernah pun nk hina2 agama islam . k insaf2 lahh . tak maw ckp byk .k sekarang nih aku nk tnjuk kt kwn2 apa yg dia kata kt kita semua warga agama islam . tengku sophia bawak taubat k . jom usyha apa dia kata .


 memang kuaqq ajaqq .dia hina nabi kita .



 hg taw mana islam masuk neraka .  aku geram nihh . >.<



 hg memang keterlaluan .



 cewekk gilaa ;p



 sakit hati dgn luahan tengku **bi nih .



 _______



 ______ sakit hatiiii .



I love you so much more more and more . Islam agamaku .<3



k dah tgok semua ? tgok ? apa perasaan anda . geram ? aku dh tekanan jiwa dgn cewekk nih .semakin aku text byk2 semakin aku bertambah geram .k lahh sampai disini saja .
kbyee ,salam . hope jgn mrh aku sbb tulis entry mcm nih .


Older Post | Newer Post