!@ miSS LeapORd !@
Bonjour



Hey guys , jom kita dekat-dekatkan supaya lebih kenal secara mendalam .

Balqis suka berblogging dengan kawan-kawan yang tak sombong .
Follow laa saya ok , nanti I follow you back :)
Jangan lakukan perkara yang tidak sepatutnya !


Diary Owner Links Goodies


Shout Here



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Love For





Skin Made by : Umi Humaira
Basecode : Aina Hanani
Best view in :Google Chrome only
Header & Cursor by :Nurul AtieQa
2012 , maka berakhirlah persekolahanku .
Sunday, 11 December 2011 | 01:01 | 0 Leopard
ASSALAMUALAIKUM .
Heyy , selamat petang semuaa , hey ladies hai boys terbang terjah  entry aku kali nih . yeahh tahun depan last aku sekolah sbb dh naik tingkatan 5 . ad0oei lepas nih aku ambik SPM pulak . hahh , ternganga kejapp c0z exm paling penting dlm hidup pljar tingkatan 5 . lepas exm smua dh berseronok kenn .sebb dh habih sekola .seyes jeles dgn abg2 and kakak2 yg dh habis sekola dh tue . hehe ;). tp lmbt lg nk berakhir 2012 . cpew ckp lmbat arhh ?. 0uhh pejam celik ,pejam celik dh 26 hari lg nk masuk tahun 2012 . SELAMAT TAHUN BARU SEMUA . kayy aku daftar masuk sekolah untuk sesi 2012 ialah pada  3/1/2012 . nk tahu kedudukan klas lah and bagai . huhh . jantung mcm nk luruh and dada berdebar2 nk tgok tahun depan aku d0wk klas mna . tp first2 bukak sekola mesti sibuk dgn sukan kenn , ishh benci . sbb aku gemokk tak larat nk lari . hahaha . kuaqq jaqq kutuk diri sendiri ,werkk :P.pljaran aku tak lahh merosot byk cgt p0wn . hmm . aku tak pandai cgt .hope jgnlah bg aku turun klas , malu dowhh .aku tak ambik kimia ,aku tak ambik bio .aku hanya d0wk dlm klas biasa2 jewp yg ambik mata pelajaran yg amat membosankan . tambah2 perdagangan ,tahun depan taktaw lahh cmna nk bljaq ,dgn cikgu yg baik hati tak pernah marah ank murid ,susah jgk kenn dpt cikgu cmtuhh , huhu ); tukar cikgu lahh kodd , nk yg garang cikit taw sbb senang nk masuk apa yg ckgu ajaqq tue .yg paling best dlm aliran nih aku  minat ekonomi asas sebb senang ,jwpan dia p0wn mcm fikir2 jewp ter0s dapat . tp exm final ari tu aku dpt 62 . haha . bodo mereput .tak lahh pandai mcm korang , aku just biasa2 saja . haa ,tahun depan aku nk pulun bet0y2 sbb nk ambik sijil yg paling berharga untuk dptkan kerja pabila um0q 18 nanti . dalam aliran ekonomi nih ada 3 mata pelaaran tambahan iaitu : 1 . SENI = my gott seyes aku ckp tak pndai lukis ,tgn aku kaku gilerr kod time melukis . pernah sekali deret minggu hari yg ada seni aku ponteng ,sbb tak berminat . klau masok p0wn aku akn gngu kwn2 . buas ckit aku time dlm klas .tak caya tnya kwn2 aku . huhu :p 2. PERDAGANGAN = ouhh nih lg lg lg and lg tak minat sbb cikgu tu lemah lembut cgt dgn pljar2 , classmate aku nih semakin ckgu baik , semakin bertambah kenakalan pelajar2 nyaa , kesian cikgu aku nih kna melayan kerenah kami . kdg2 mcm kesian jewp kt cikgu tu .apa2 p0wn thanks yewr ckgu sbb sudi mngajar kmi . 3. EKONOMI ASAS = my favourite subject , dh lahh cikgu cntik . suara mnja pul0k tu seyes terg0da walaupun kita sama2 perempuan cikgu . muehehehe . gedikk sat . haa yg lain semua sama subject dgn klas lain .  ada gmbaq aku sempat snap sebel0m sesi persekolahan 2011 berakhir ,nk tgok ? ouhh opkos lahh korang nk kenn ? hahahaha , perasan . puihh .

 edit melebih sampai aku jd hitam , HAHA .pdn muka . nih my frend . aku kwn dgn smua bangsa taw . kawan adalah tmpat untuk berkongsi ilmu . nma dia LIM .



 haa nih kwn aku time sekola rendah , dulu rapat sekarang kurengg la ckit sbb dia dowk klas lain . tp kmi tetap kwn . dia siam taw ,namanyerr VALEN ;p



 nih kwn aku yg pling aku syg , taw knpa aku syg dia ? dia mnja . muehehehe . tada lahh semua aku syg , cuma dia nih baik cgt dgn aku . k aku hargai dia . kongsi bersama masalah kmi.



 yeahhh , nih GENG CLOROXX . yg tengah tu 0tai sekola , brani kcau dia .grg ouhh .sekali dia senyum , perghh cairr kaum adam .



 nih kwn aku yg paling minat apek apa tah nma apek tu , khairul fahmi ea . ?haa budak nih tak bole nk kata pa dah ,sikit2 apek . tp nih kwn aku . syg cikit *muahh



tudiaaaa muka kasi gelakkk sikit , nih kt kwsan luaq sekola . hari last sekola taw nih . tdung p0wn dh jd mcm budak terencat akal dah . hihi :P


haa dah tgok kenn semua gmbaq aku yg buruk2 nih , aku jewp buruk .kwn2 aku smua segak2 belaka . k hampa semua . aku nk berangkat dulu . nk kuaq jap . jumpa lg . salam.
kbyee <3


Older Post | Newer Post